Heeft u altijd al willen genieten van een kampeervakantie, maar ontbreekt het u aan een eigen kampeermiddel? Geen zorgen! Bij ons kunt u moeiteloos de magie van kamperen ervaren zonder zelf een tent op te hoeven zetten. Ontdek onze compleet ingerichte safaritenten en laat het avontuur beginnen!

Gezelligheid en comfort

Speciaal ontworpen voor gasten die op zoek zijn naar het beste van beide werelden – de gezelligheid van de camping en het comfort van thuis. Maakt u zich geen zorgen over het opzetten van een tent of het meenemen van kampeerspullen. Wij hebben alles voor u geregeld!

Indeling

Onze tenten zijn voorzien van twee slaapvertrekken. Eentje met een stapelbed en de andere met een tweepersoonsbed. Een eetgedeelte en een fijne luie stoel maken de tent compleet. Buiten, op het vlonder, hebben we een kitchenette voor u gemaakt, zodat er meer ruimte overblijft in de tent en er geen last is van etenslucht in de tent. Alles is aanwezig; bedlinnen, handdoeken en afwasspullen. Zelfs de eindschoonmaak wordt voor u verzorgd!

Reserveren

Reserveer vandaag nog uw compleet ingerichte safaritent en bereid u voor op een vakantie vol avontuur, ontspanning en onvergetelijke momenten. Kamperen is nog nooit zo eenvoudig en luxueus geweest!

Reserveer nu uw vakantie vol avontuur en ontspanning in onze safaritenten voor slechts € 675,- per week. Wees er snel bij, want de natuur wacht op u!

  • Onze tenten zijn standaard ingericht voor 4 personen. Eventueel kan een 5e persoon op een opklapbed in het leefgedeelte slapen. Voor deze extra persoon vragen wij € 50,- per week.

  • Mocht u met meer personen willen komen (het totale gezelschap kan uit max 6 personen bestaan), dan kunnen wij een tunneltent bijplaatsen. Wij vragen hiervoor € 100,- per week (inclusief bedlinnen en handdoeken).

  • Onze huurprijs is inclusief bedlinnen, handdoeken (2 per persoon), toeristenbelasting en de eindschoonmaak.

  • Mocht u een tent bij ons willen reserveren, dan vragen wij een aanbetaling van € 200,-.

  • Wij vragen een borg van € 150,-.

  • Honden zijn, in overleg, toegestaan in de tent.

  • BBQ, picknicktafel en parasol staan voor u klaar!

Voor vragen over het huren van een Safaritent of voor informatie over de beschikbaarheid kunt u ons, geheel vrijblijvend, een berichtje sturen. Dat kan via het contactformulier of via ons email adres campinglachaize@gmail.com