Sanitair

Onze camping heeft nieuw sanitair, compleet met familiedouche en een kindertoilet. Wij vinden schoon sanitair heel belangrijk en daarom wordt er in het hoogseizoen zeker zes keer per dag schoongemaakt. 

Kinderparadijs

Onze kindercamping is de droom van elke kleine avonturier. Ontdek een overvloed aan kleurrijke speeltoestellen, gemaakt voor urenlang speelplezier. Van schommels, speelhuisje, wipkippen tot speelkasteel, er is altijd iets nieuws te ontdekken! Ouders kunnen gerust zijn terwijl hun kleintjes onbezorgd genieten in het speeltuintje. Op onze kindercamping wordt spelen een avontuur!

Logo Thierry Dubois

Sinds een paar jaar hebben wij een prachtige tekening als logo. Misschien hebben jullie je wel afgevraagd hoe wij aan deze tekening komen? Op Facebook zagen wij  tekeningen voorbij komen van Thierry Dubois. Deze beroemde Franse illustrator woont en werkt in Lapalisse, niet zo heel ver bij ons vandaan. Thierry zet zich in voor het behoud van route Nationale 7, de weg van Parijs naar Menton. Hij maakt zulke mooie en sprekende illustraties, vaak met oude auto’s en vrachtwagens (en laat dat nu onze hobby’s zijn), dat wij hem gevraagd hebben of hij misschien ook voor ons een tekening wilde maken. En het resultaat staat te pronken op onze website!