Website Natuurlijk Auvergne

Waarom zou u de Auvergne uitkiezen als vakantiebestemming? Daar kunnen we heel snel en gemakkelijk antwoord op geven: omdat hier rust, ruimte, natuur, maar vooral genieten nog heel normaal is! Vakantievieren in een ansichtkaart!

Wij willen graag ons enthousiasme voor onze regio delen met jullie en daarom zijn wij in januari 2022 met een website over de Auvergne begonnen, Natuurlijk Auvergne.

Zelf wonen wij sinds vijf jaar met heel veel plezier in onze prachtige streek, de Auvergne! Deze, voor het massatoerisme redelijk onbekende, streek heeft zoveel moois te bieden en elke dag ontdekken wij weer nieuwe weetjes, activiteiten en bezienswaardigheden.

We hebben de informatie die wij tot nu toe gevonden hebben alvast voor jullie vermeld, zodat jullie al een voorproefje van onze site hebben. Maar de Auvergne heeft natuurlijk zoveel te bieden en wij willen jullie de juiste informatie aanbieden. Daarom zijn we nog druk met onze site bezig en zullen regelmatig de informatie aanpassen. Het kan dan zijn dat onze site niet helemaal juist werkt en vragen daarvoor jullie begrip.

Alles wat wij hier schrijven is vanuit onze eigen beleving. Wij hebben zoveel mogelijk de juiste informatie gezocht bij de Office du Tourism, het internet of de gemeentehuizen en daar waar mogelijk hebben we de bron vermeld. Mochten jullie zelf tips of aanvullingen hebben, neem dan gerust contact met ons op via natuurlijk.de.auvergne@gmail.com. Het wordt zeker gewaardeerd!