Kinderen

Kinderen

De camping is uitermate geschikt voor de wat kleinere kinderen. We hebben van allerlei speelgoed voor de kleintjes !

Logo la chaize2

Ook zien we vaak kinderen met takken sjouwen, om een start te maken met het bouwen van een kampvuur. Elke week gaat het kampvuur minimaal 1 keer aan en roosteren we marshmallows aan een stok.


Daarnaast hebben we een grote (ingegraven) trampoline, schommels, wipwap, zandbak, bouwblokken,  een duikelrek  en uiteraard een heerlijk zwembad!

In de directe omgeving van de camping zijn heerlijke meren te vinden, die zeer geschikt zijn voor (jonge) kinderen. U kunt vlak naast de meren parkeren, er zijn mooie strandjes, u kunt een ijsje kopen en er zijn toiletten. Bij twee meren vindt u een speeltuintje en om die meren is een leuk wandelpad aangelegd. Bij het meer van Saint Eloys kunt u een waterfiets huren of met een eigen bootje varen. Bij het meer van Saint Gervais is zelfs een ondiep deel afgebakend met een drijvende lijn en er is een heuse strandwacht aanwezig.
Voor avontuurlijke mensen is er de mogelijkheid om in een krater van een vulkaan te zwemmen of te kanoën op de rivier de Sioule.

De Auvergne is verder vooral bekend om zijn vulkanen. U kunt naar Vulcania (een geweldig park rondom het thema vulkanen), u kunt met een treintje in een gedoofde vulkaan afdalen en uiteraard de Puy de Dôme bezoeken. Verder is er heel veel te zien, doen en beleven in de omgeving. Zie hiervoor “omgeving” in ons menu.